keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Teekannu


Yksi ihan ehdottomista suosikkiastioistani on tämä Marimekon Räsymattoteekannu. Kannua saa vielä kaupasta, mutta sieltä tätäkään en suoraan ostanut. Tämän sain siskoltani kun annoin hännelle oman Oliiviastiastoni ja hän antoi tämän minulle vastalahjaksi. Olin tästä jo pitkään haaveillut ja se tuli sopivasti stockan nettikauppaan tarjoukseen, josta siskoni haukansilmä sen bongasi. Niin rakas, etten uskalla tätä edes kovin usein käyttää.

1 kommentti:

  1. Siskosein! Sorppa jos kommentti tulee kahteen kertaan, mutta eka hävisi jonnekin bittitaivaaseen...

    Ekanakin, ihana blogi, ihania juttusia siulla, kiva kurkkia mitä kaikkee oot löytäny. Kiitos siun, minuun on myös puraissut kauniiden asioiden kärpänen. Siskokset kuin ilvekset siis tässäkin.

    Ja toisena: Kiitos tästä kirjoituksesta. Piristi miun surkeiden sattumusten päivän. Ihanaa, että kannu tuottaa siulle iloa, samallai kuin sen hankkiminen toi miulle... Kerrankin sai annettua jotain hyödyllistä ja niin, sai ees vähän korvattua sitä suurenmoista astiastoa, minkä sain siulta. Ja onhan tuo niin hieno, ittelle oli ihan måste hankkia punainen tuommoinen, (kun ei samanlaista ihan kehdannut). :D Ja kyllä, ehkä parit teet on tuossa haudutettu myökii vaan...

    VastaaPoista